Dienstverlening - Gemeente Goeree-Overflakkee

Sinds de samenvoeging van de vier gemeenten (Oostflakkee, Middelharnis, Dirksland en Goedereede) per 1 januari 2013 is het eiland een gemeente geworden: gemeente Goeree-Overflakkee.

Het adres van het gemeentehuis is:

Gemeentehuis Goeree-Overflakkee
Koningin Julianaweg 45 
3241XB Middelharnis 
Tel. 14 01 87

 

De openingstijden van het gemeentehuis van de nieuwe gemeente Goeree-Overflakkee zijn bekend. Er is gekozen voor ruime openingstijden. Naast de standaard werkdagen, is het gemeentehuis voortaan ook op zaterdagochtend geopend. Daarnaast gaat de gemeente dagelijks werken op afspraak om gerichte en snellere dienstverlening te kunnen bieden.

Afspraken kunnen vooraf worden gemaakt via de gemeentelijke website of via de telefoon. Het voordeel van het vooraf maken van een afspraak is dat 'klanten' op de afgesproken tijd gelijk worden geholpen, zonder wachttijd.

Openingstijden gemeentehuis

De openingstijden van het gemeentehuis zijn opgesplitst in openingstijden op basis van 'vrije inloop' en openingstijden op basis van 'dienstverlening op afspraak'.

Maandag tot en met vrijdag

08:00 - 12:00 uur (vrije inloop)

08:00 - 17:00 uur (op afspraak)

Zaterdag

09:00 - 11:00 uur (vrije inloop en op afspraak)

Avondopenstelling

Donderdag: 18:00 - 20:00 uur (vrije inloop en op afspraak)

Openingstijden vrije inloop

Tijdens de vrije inloop, maandag tot en met vrijdag in de ochtenduren, kan iedereen zonder afspraak op het gemeentehuis terecht voor alle producten en diensten van de gemeente. Op donderdagavond en op zaterdagochtend geldt dit alleen voor de producten van burgerzaken en de Burgerlijke stand. Denk hierbij aan paspoorten, rijbewijzen, geboorteaangiften en uittreksels.

Houd tijdens deze openingstijden rekening met een wachttijd.

Openingstijden op afspraak

Het vooraf maken van een afspraak kan via www.goeree-overflakkee.nl of telefonisch via 14 0187. Afspraken zijn mogelijk gedurende alle openingstijden van het gemeentehuis.

Mensen met een afspraak worden op de afgesproken tijd direct geholpen.

Telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 14 0187

Maandag tot en met vrijdag: 08:00 - 17:00 uur

Donderdagavond: 18:00 - 20:00 uur

Zaterdag: 09:00 - 11:00 uur