Studio SparQ Interior en Design

Voorstraat 7
3241EE Middelharnis
Tel. 0652689935
www.studiosparq.nl
Ook een mooie bedrijfspagina? Klik hier voor info!

Welkom bij Studio SparQ, voor styling en interieur ontwerp

Studio SparQ is een ontwerpstudio gevestigd in hartje Middelharnis. Studio SparQ adviseert zowel particuliere als zakelijke klanten. Het kan gaan van een kleuradvies tot een compleet interieur advies met bouwbegeleiding.

Ieder ontwerp is uniek en wordt speciaal voor de betreffende ruimte ontwikkeld. Uiteraard staat de wens van de klant voorop. Daarnaast wordt ook gebruik gemaakt van origineel hergebruik van hetgeen al in het bezit is. Door het toevoegen van nieuwe (design)stukken, kunst en kleur ontstaat een origineel interieur passend bij de ruimte en de bewoners. Studio SparQ verzorgt ook lichtadvies; een goed uitgebalanceerd lichtplan maakt immers echt het verschil in een ruimte.

Daarnaast verzorgt Studio SparQ ook vastgoed-styling en woningfotografie, waarbij de nadruk wordt gelegd op de pluspunten van de woning. Studio SparQ is gecertificeerd verkoopstylist en werkt volgens de ‘handson’ aanpak van House of KIKI. Verkoopstyling vergroot de groep potentiële kopers, zodat de kans het grootst is op een snelle verkoop tegen een goede prijs.

Op zoek naar een persoonlijke woonstijl

Kleur, patronen, textuur en belichting bepalen de sfeer van de ruimte. Om tot een harmonieus totaal plaatje te komen is soms niet veel nodig.

Kijk hier eens voor alle mogelijkheden.

Werkwijze interieurontwerp

Allereerst is er een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Hierna worden diverse voorlopige ontwerpen/indelingen gemaakt. Deze worden tussentijds besproken en aangepast. Vervolgens wordt het definitieve ontwerp verder uitgewerkt en afgedrukt op A3 formaat. Deze persoonlijke map bestaat uit een programma van eisen, moodboard, visie, definitieve indeling, plattegrond, evt. 3d impressie, kleur- en materialenplan, lichtplan, meubel- en accessoiresplan.

Kijk hier eens voor alle mogelijkheden.

Werkwijze verkoopstyling

Allereerst is er een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Daarna wordt ieder ruimte onder handen genomen. (opgeruimd, meubels verschoven, zichtlijnen gecreëerd en waar nodig accessoires vervangen) Hierna is de ruimte klaar om gefotografeerd te worden.

Kijk hier eens voor alle mogelijkheden. 

Missie

"Wij geloven in origineel hergebruik van hetgeen jij al in je bezit hebt. We geloven in het combineren van je erf- en vintage stukken met nieuwe elementen om jouw verhaal te kunnen vertellen. Wij geloven dat toevoeging van kleur en een uitgebalanceerd lichtplan het verschil maken."

"Wij geloven dat samenwerking de sleutel tot succes is bij een goed interieur ontwerp. Of je nu in een oud herenhuis woont of in een moderne studio, wij helpen je graag om je fantasie tot leven te brengen.”

Diensten studio SparQ:

 • interieuradvies
 • lichtplan ontwerp
 • kleuradvies
 • vastgoed / verkoop styling
 • meubelverhuur
 • 2d plattegronden
 • 3d impressies
 • interieur fotografie
 • meubels schilderen / stofferen
 • bouwbegeleiding
 • binnenhuisarchitect
 • binnenhuisadviseur
 • personal shopper
 • verkoopstylist /vastgoed-stylist
 • interieur stylist

Het gezicht achter studio SparQ

Saskia van 't Veld, Weegschaal, geboren en getogen in Brabant, maar inmiddels al heel lang happy op 't mooie Goeree-Overflakkee. Eerst Rechten gestudeerd, maar later toch m'n hart gevolgd en de opleiding styling en vervolgens de opleiding binnenhuisarchitectuur afgerond. Dol op zoute drop, man en kinderen, reizen, schilderen, wit wijntje, fotograferen, karate (ja ja) en meubels opknappen. Niet persé in die volgorde overigens....

Mijn persoonlijke stijl is een mix van vintage, design en kunst en altijd ergens een knipoog. Voor een bloedserieus, dertien in een dozijn interieur moet je niet bij mij zijn.... Het allerleukste vind ik om van 'niets' 'iets' te maken, door het te schilderen, een andere functie te geven, te stofferen etc., waardoor het ineens de eyecatcher van de ruimte wordt. I love upcycling. Samen met jou jouw huis mooi maken, zodat je thuiskomt in een huis waar jij blij van wordt, dat is wat ik wil.

Contact

Heb je een vraag of wil je gewoon even hallo zeggen? Klik hier en vul je gegevens in en dan neem ik direct contact met je op. Leuk om je te spreken!

Saskia van ’t Veld
Voorstraat 7
3241 EE Middelharnis
Goeree-Overflakkee - Zuid-Holland

E-mail: info@studiosparq.nl 

Mob. 06 52 68 99 35

KvK nummer: 59 13 53 52
BTW nummer: NL166641984B01

Handige links

www.studiosparq.nl

Facebook

Pinterest

Aangesloten bij CNVV

 

 

Laatste update: 14-02 '24 11:48