Bosman Schadeherstel

Zernikeweg 10
3241MG Middelharnis
Tel. 0187487219
www.bosmanschadeherstel.nl
Ook een mooie bedrijfspagina? Klik hier voor info!

Bosman Schadeherstel is al meer dan 20 jaar actief in het repareren en herstellen van schades. Met ruim 15 medewerkers werkt Bosman Schadeherstel vanuit Middelharnis iedere dag om allerlei schades zo goed en snel mogelijk te herstellen. Bij ons is uw auto, bedrijfswagen of caravan in goede handen.

Wij streven naar een zeer korte reparatietijd en bieden u hierbij vervangend vervoer aan waar u tijdelijk gebruik van kunt maken. Zo proberen wij iedereen met autoschade op Goeree-Overflakkee van dienst te zijn.

Naast het herstellen van schades, hebben wij ons dienstenpakket de afgelopen jaren verder uitgebreid met praktische en aanvullende diensten.

Schadeherstel

Wij repareren allerlei soorten schade. Zoals het herstellen van lakschade, uitdeuken en het repareren van steenslag. Na een korte inspectie kunnen wij de schade aan uw voertuig vaststellen en gaan wij aan de slag met repareren.

Restyle

Wij maken gebruik van een specifieke techniek om een klein deukje weg te halen, zonder dat er gespoten hoeft te worden. Niet alleen goedkoper, de auto is ook sneller klaar!

Dagherstel

Echte spoed voor het repareren van uw schade? Maak dan gebruik van onze dagherstel service. Met deze dienst repareren wij uw schade binnen een dag zodat u zo snel mogelijk de weg weer op kunt.

Voorruit reparatie

Een probleem met uw voorruit komt nooit gelegen. Daarom streven wij ernaar om de reparatietijd zo kort mogelijk te houden. Een kras, scheur of ster in uw voorruit wordt door ons in no-time verwijderd. Binnen een dagdeel kunt u de weg weer op.

Caravan reparatie

Voor caravanschade kunt u bij ons terecht, zodat de caravan weer als nieuw is. U krijgt hem terug met een focwa-label als zekerheid van een goede reparatie.

Caravan onderhoud

Wij voorzien uw caravan na een grondige inspectie van een PACK-keuring, zodat u veilig en onbezorgd op vakantie kunt!

Heeft u schade gereden en met spoed onze hulp nodig? Bel dan naar onze garage of rij direct langs.

Wilt u meer weten over bijvoorbeeld Dagherstel, Restyle of caravan onderhoud, bel of mail dan via onderstaande contactgegevens naar Bosman Schadeherstel. U kunt ook altijd vrijblijvend de kosten opvragen voor onze diensten.

Bosman Schadeherstel autoschade, auto spuiten,  autospuiterij
Zernikeweg 10 - 3241 MG - Middelharnis - Goeree - Overflakkee

Tel: 0187 48 72 19 - E-mail: bosman@bosmanschadeherstel.nl

Website: www.bosmanschadeherstel.nl

Laatste update: 14-02 '24 11:49